מתאים לסוג דם A מפריש (לפי תוצאת בדיקת הרוק).
שפכו לקערה:
3 וחצי כוסות שיבולת שועל עבה.
1/2 כוס אגוזי פקאן.
1/2 כוס גרעיני חמניה.
1/2 כוס מקלות שקדים.
1/4 כפית מלח.
ערבבו היטב.
הוסיפו:
1/2 כוס דבש.
1/2 כוס שמן זית.
ערבבו היטב.
-שפכו לתבנית אפיה.
-אפו למשך 25 דקות בחום של 175 מעלות.
-במהלך האפייה ערבבו מידי 10 דקות.
-בסיום האפיה, הוסיפו 1/2 כוס חמוציות וערבבו.
-כשהגרנולה התקררה פוררו עם הידיים לחתיכות קטנות.
** טיפ:
מומלץ להשתמש בשיבולת שועל אורגנית. ניתן להשיג בחנויות הטבע.