מתאים לבעלי כל סוגי הדם (למעט הבטטה)
חומרים
- מגוון ירקות כגון: ברוקולי, בצל, פטריות פורטבלו, תרד, בטטה (*).
(תוכלו להוסיף עוד ירקות המומלצים עבורכם) - עלים ירוקים כגון פטרוזיליה, כוסברה, שמיר.
- 8 ביצים
- שמן זית
- תבלינים לפי הטעם.
הכנה
- קצצו את הירקות.
- אדו בצל במחבת.
- הוסיפו את הירקות האחרים.
לאחר מספר דקות כבו את האש והניחו לירקות להתקרר מעט. - הכינו בלילה מהביצים. הוסיפו לה ירק קצוץ, שמן זית ותבלינים.
- הוסיפו לבלילה את הירקות שהתקררו וערבבו היטב.
- שפכו לתבנית שקעים משומנת והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
- לאחר כ 15-20 דקות (כשמתקבל מרקם יציב) – מוכן.
* – בטטה לא מתאימה לבעלי סוג דם A מפרישים.