מתכון לטורטיה מכוסמת אין תגובות חומרים300 גר’ כוסמת ירוקה 2 ורבע כוסות מים (כוס של 200 מ”ל)1 כף שמן זית2 כפיות מלחאופציונאלי: צרור עלים ירוקים אהוביםמחבת נון סטיק דקה ככל שניתן (בכדי שהטורטייה תצא טוב)הכנהשטפו היטב את הכוסמת והשרו אותה בקערה עם הרבה מים ל 2-8 שעות במקרר (ולא יותר מכך)סננו את הכוסמת ושטפו אותה היטב.הכניסו לבלנדר (או למעבד מזון) את הכוסמת עם יתר החומרים.טחנו למשך דקה וחצי עד שתתקבל בלילה לבנה ודקה. חממו מחבת (שלא יהיה חם / קר מידי), וצקו לתוכו את הבלילה עם מצקת קטנה.פזרו את הבלילה, לשכבה דקה על המחבת.טגנו עד שיווצרו בועיות אוויר והשוליים החיצוניים יתחילו להתייבשהפכו לצד השני והשאירו על המחבת לעוד דקה וחציטיפים-תוכלו לשמור את הטורטיות במקרר וגם במקפיא. -גלגלו את הטורטייה כשבתוכה ממרח אהוב ועלים ירוקים ואכלו להנאתכם. המתכון מתאים לבעלי סוג דם A ולבעלי סוג דם O מפרישים. « הקודםהבא »