דייסת שיבולת שועל – מתכון (לסוג דם A) אין תגובות חומרים בסיסיים1/2 כוס שיבולת שועל דקה (כדאי אורגנית)1/2 כוס מים 1/2 כוס תחליף חלב (מומלצים מס’ 1 ו 2 כאן) או 1/2 כוס מים נוספת ו 2 כפיות שקדיה.מעט מלחמעט אבקת קינמון תוספות – לפי טעמכם2 תמרים חתוכים לקוביות קטנות (או 1 תמר מג’הול גדול )תפוח עץ קצוץ חופן פטל שחור מופשר או מספר תותי שדה או ענבים שחורים.מספר שקדים קצוצים / אגוזי מלך קצוציםהמתקה באם יש צורך: 1 כפית סילאן (או מייפל ל A מפרישים)הכנהלשפוך לסיר את החלב, המים, שיבולת השועל והמלח ולהרתיח תוך כדי ערבוב.להנמיך את האש ולהמשיך לערבב עוד כ 3-5 דקות עד שמתקבל מרקם דייסתי.(הערבוב ימנע מהשיבולת שועל להידבק לסיר).כשהמרקם הופך דייסתי להוריד מהאש ולשפוך לקערה. להוסיף את השקדיה (למי שרלוונטי) ולערבב היטב.להוסיף את יתר התוספות. « הקודםהבא »