הכניסו לבלנדר וערבלו על לקבלת מרקם אחיד:
- 3 מבין הפירות מהבאים:
בננה בשלה או מנגו
תמר
אננס (יש קפוא)
פירות יער קפואים
תאנה
תפוח
אגס
תות שדה
(אופציות נוספות: פאפיה, ענבים, שזיף בשל, קיווי) - 3-5 עלי חסה או עלי כוסברה.
- חופן נבטי אלפלפא (ודאו שטריים).
- 1/2 כוס מים / חלב שקדים (ראו כאן מומלץ. מס’ 1) / מים עם כפית ממרח שקדיה
- 1/2 כוס קרח או מים
- אגוזי מלך או אגוזי פקאן או שקדים מקולפים (טבעיים)
