מתכון לביצה מקושקשת טעימה שערכה הבריאותי רב:
הכנת תרד מבושל בקלות (שיהיה מוכן עבורכם לשימוש שוטף):
- בשלו מבעוד מועד עלי תרד או עלי מנגולד – ללא העורק הפנימי של העלה (ראו מס’ 1 כאן) בסיר עם הרבה מים.
- כשיהיו רכים כבו האש וסננו.
- רסקו עם מזלג (באם נדרש) הוסיפו שמן זית ומלח ערבבו ושמרו בקופסא במקרר.
- במקרר יכול להחזיק עד שבוע.
הכנת הביצה:
הכינו ביצה מקושקשת כרגיל והוסיפו לה, תוך כדי הכנתה, 1-2 כפיות מהעלים המבושלים.
בשלו את הביצה על חום בינוני ואל תתנו לה להשחים או להישרף (תוכלו לקרוא כאן הסבר מדוע).
בתיאבון ולבריאות