חומרים
- 1 כוס פירות יער קפואים
- 1 בננה בשלה
- 1-2 עלי חסה קטנים
- 1/2 כוס חלב שקדים (ראו כאן מומלץ. מס’ 1)
- 1/2 כוס קרח
- 1 כפית זרעי צ’יה
- (אם השייק משמש כתחליף לארוחה תוכלו להוסיף אגוזי מלך /פקאן)
**תוכלו לגוון עם הפירות הבאים: אננס, אגס, תפוח, תאנה.
הכנה
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבלו עד לקבלת מרקם אחיד.
טיפ
להשגת תועלות בריאותיות נוספות תוכלו להוסיף מספר עלי כוסברה / נבטי אלפלפא / נבטי ברוקולי.