מתכון לתבשיל הודו אין תגובות מתאים לכל סוגי הדם שווארמה הודו נקבהאופציונאלי: כרובית מאודה (לא מתאים לבעלי סוג דם O).שמן זיתתבלינים טבעיים: מלח, פפריקה, כמון, קארי, כורכום, (בהרט), שום קצוץ. מחבת כבדההכנה נקו את ההודו.פזרו עליו מעט שמן זית ותבלו במלח, פפריקה, כמון, קארי (או כורכום), בהרט, שום קצוץ.ערבבו היטב.שמרו במקרר למשך הלילה לספיגת הטעמים.לאחר ששהה במקרר: חממו מעט שמן במחבת כבדה, הוסיפו את ההודו ובשלו על אש נמוכה. כשזה נראה כבר כמעט מוכן הוסיפו מים ובשלו עוד מספר דקות.אופציונאלי: ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול פרחי כרובית -שאודו בנפרד. (מתאים למטופלים שהומלץ עבורם). « הקודםהבא »