בשרים: בקר, הודו, כבש, מומלץ לשלב מרק בקר. ראי כאן הנחיות להכנתו
דגים: כולם מותרים למעט: אנשובי, סרטן, פורל, שרימפס, אינטיאס, צדפה.
דג כבוש מועיל במיוחד. ראי כאן מתכון להכנתו
ביצים – מותר
גבינות: קוטג’ , גאודה, חמאה.
יוגורט: יוגורט ביתי . ראי כאן הנחיות להכנתו.
אגוזים: מלך, ברזיל, מקדמיה, ערמונים, פקאן, שקדים.
ירקות: דלורית, ברוקולי, ג’ינג’ר, גזר, כרובית, סלק, עלי סלק, שורש פטרוזיליה חציל, כרוב, פלפל, בצל, כוסברה, שום, שורש סלרי, אפונה ירוקה, בצל ירוק, חזרת, חמוצים בחומץ, חסה, כרישה, מלפפון, נבטי אלפלפא, נבטי ברוקולי, סלרי, קולורבי, קישוא, שומר
שעועית ירוקה, תרד.
פירות- התחילי לאוכלם כלפתן. ראי כאן הנחיות להכנתו.
בננה, אגס, תפוח, אבטיח, אננס, חמוציות, ענבים, פאפיה, שזיף, אוכמניות , גויאבה, דובדבנים
פטל, שזיף מיובש, אפרסק, אשכולית, לימון, מנגו, מנדרינה, משמש, נקטרינה, צימוקים, קיווי, תות שדה, תמר, תפוז, תאנה.
המתקה: דבש, תמרים.
תבלינים: מותרים טבעיים בלבד. וללא פלפל שחור וקינמון (ללא אבקות מרק, עמילן תירס, סירופ תירס, רוטב סויה. אבקות שום וכד’)
שתיה: מים, חליטות צמחים, חליטות פירות, יין,