מתכון לפשטידת קינואה (מתאימה לכל סוגי הדם) אין תגובות חומרים 1 כוס קינואה מבושלת (ראו בלינק כיצד לבשל קינואה) 1 כוס קמח קינואה 3 קישואים 3 גזרים 2 בצלים 3 ביצים 1-2 כפות שמן זית תבלינים לפי הטעם אופציונאלי – עלי שמיר טריים הכנה גרדו את הקישואים, הגזרים והבצלים ואדו אותם עם שמן זית במחבת. ערבבו את כל החומרים יחד בקערה. צקו לתבנית אפיה מרופדת והכניסו לתנור לכחצי שעה, בחום בינוני, עד שתתייצב. כשמוכנה – צננו מעט לפני האכילה. « הקודםהבא »