מתאים לכ 2-3 מנות.
חומרים
- חצי כוס קינואה שטופה היטב (מומלץ להשרותה לילה בקירור ולשטוף היטב במסננת, מתחת לברז, למשך כדקה, לפני השרייתה).
- כוס מים
- כוס חלב שקדים
- כף שמן קוקוס
- 3 תמרים קצוצים.
הכנה
- הכניסו לסיר את כל המרכיבים והביאו לרתיחה.
- הנמיכו את האש ובשלו תוך כדי בחישה, כ 20 דקות, עם מכסה פתוח.
טיפ
- תוכלו להוסיף קישוטים לפי טעמכם: פירות יער / אננס / בננה.
הערה:
- בעלי סוג דם O מפרישים ו B לא מפרישים יכולים להשתמש גם בחלב סויה.
**המתכון מתאים לבעלי סוג דם:
B – מפרישים ולא מפרישים.
O – מפרישים