מרק כתום אין תגובות חומריםדלעת1/2 כוס עדשים אדומות2-3 גבעולי סלרי 4 גזרים2 בצלים 1/4 כוס קרם קוקוס1 כף שמן זיתתיבול: מלח לפי הטעם (ככפית), 1/2 כפית קארי, 1/2 כפית ג’ינג’ר. כיצד להכין?הזהיבו את הבצל עם שמן הזית.הוסיפו את הסלרי ותנו לו להיות בסיר מספר דקותהוסיפו את הדלעת והגזר תוך כדי ערבוב למשך 5 דקות.הוסיפו את קרם הקוקוס והתבלינים והמשיכו לערבב עוד כ 5 דקות.הוסיפו מים רותחים ובשלו ל 40 דקות.הוסיפו את העדשים ובשלו עוד 20 דקות.באם יש צורך תקנו טעמים. ניתן לטחון את המרק או לא – על פי העדפתכם. « הקודםהבא »