דייסת שיבולת שועל (AB) אין תגובות חומרים4 כפות שיבולת שועל גסה1/2 כוס משקה חלב שקדים ראו מומלץ + 1/2 כוס מים (או לחילופין – כוס משקה חלב).פרי: תמרים / אננס / פירות יער (אוכמניות, פטל, דובדבנים וכד) / תות עץ / (אגס / תפוח / אפרסק – באם משתלב בטעם). הכנהחתכו /קצצו את הפירות.הכניסו את כל החומרים לסיר קטן, ובשל על אש בינונית, ללא כיסוי, תוך כדי ערבוב, למשך מספר דקות.טיפבסיום הכנת הדייסה ניתן להוסיף אגוזי מלך קצוצים או צימוקים אורגניים. אם צריך תוספת המתקה מומלץ להשתמש במולסה שחורה לא מגופרתת ראו מומלצת – מס’ 1 כאן. מטופלים שהומלץ להם לצרוך סובין שיבולת שועל יכולים להוסיף 1-2 כפות לדייסה. « הקודםהבא »