חומרים
- 4 כפות שיבולת שועל גסה
- 1/2 כוס משקה חלב שקדים ראו מומלץ.
- 1/2 כוס מים
- פרי: בננה / תמר / אננס / פירות יער (אוכמניות, פטל, דובדבנים וכד) / תפוח.
- אופציונאלי: ניתן להמתיק מעט במולסה או במייפל טהור.
הכנה
- חתכו און גרדו את הפירות.
- הכניסו את כל החומרים לסיר קטן, ובשל על אש בינונית, ללא כיסוי, תוך כדי ערבוב, למשך מספר דקות, עד שמתקבל מרקם דייסתי.
טיפ
אם בחרתם לשלב בננה בדייסה תוכלו למעוך אותה בצלחת ועליה למזוג את הדייסה המוכנה.
המתכון מתאים לבעלי סוג דם B.