עידית ברמץ – נטורופתית, הרבליסטית קלינית ומרצה
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
מתכון לאג מאפין
ראשי » Uncategorized » מתכון לאג מאפין

מתכון לאג מאפין

אין תגובות

המתכון מתאים לבעלי סוג דם B ו O .

חומרים

  • תבנית שקעים
  • 6 ביצים
  • 1 קישוא
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל קטן
  • צרור עלים ירוקים לפי הטעם כגון: שמיר, עלי פטרוזיליה, בצל ירוק 
  • מלח, פלפל שחור גרוס (מטופלים שהונחו להימנע מאכילת פלפל יכולים להחליפו בתיבול אחר לפי הטעם כגון קארי).
  • שמן זית

הכנה

  • חיתכו את הפלפל לרצועות דקות (כחצי ס”מ) וכל רצועה חותכים לשניים
  • חתכו את הבצל לפרוסות דקות (רוחב כחצי ס”מ), וכל פרוסה חתכו לשניים.
  • חתכו את הקישוא לרצועות (כ 2 ס”מ X 2 ס”מ).
  • חממו במחבת מעט שמן זית והזהיבו את הבצל.
  • הוסיפו את הירקות והקפיצו אותם כ 5 דקות עד שיתרככו.
  • הניחו בצד שיתקררו.
  • בקערה אחרת: טרפו את הביצים וערבבו עם התבלינים.
  • חממו תנור ל 180 מעלות.
  • שמנו את תבנית השקעים עם מעט שמן זית.
  •  הניחו את תבנית השקעים על תבנית רגילה  -כדי שיהיה קל להעבירה לתנור.
  • חלקו את הירקות בין השקעים.
  • הוסיפו לכל שקע מתערובת הביצים (השאירו כחצי ס”מ ריק – כי המאפינס יתנפחו באפיה).
  • הכניסו לתנור למשך 20 דקות. 

טיפ

  • לאחר שהתנסתם במתכון זה תוכלו לגוון ולהשתמש בירקות נוספים כגון ברוקולי, פטריות פורטבלו.

    בעלי סוג דם B יכולים להוסיף גם: כרובית ופטריות שמפיניון. 
« הקודם
הבא »
מאמרים אחרונים
בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם  – דצמבר 2020

בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם – דצמבר 2020

תזונה

תרגול נשימה סרעפתית – מתחילים

תרגול נשימה סרעפתית – מתחילים

בצע

כולסטרול – אויב או אוהב?

כולסטרול – אויב או אוהב?

הכולסטרול

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מרבית

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

בעלי

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה

מאמרים אחרונים
  • זרעי פשתן בשמן זית
  • חליטה מס’ 1 – סרפד, טרקסקום עלים, גליום
  • שייק פירות המחליף ארוחה – לסוג דם O (מפרישים)
  • שייק פירות המחליף ארוחה – לסוג דם B
  • כיצד לשמור על מוח בריא וזיכרון חזק?
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Design by Elementor
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס