מתכון לעוגיות שיבולת שועל ובננה אין תגובות חומרים כוס שיבולת שועל עבה חצי כוס שיבולת שועל דקה 2 בננות בשלות ורכות 1/3 כוס חמוציות / צימוקים / שוקולד צ’יפס מריר הכנה מעכו את הבננות עם מזלג עד שתתקבל עיסה חלקה. הוסיפו את יתר החומרים וערבבו היטב. צרו עוגיות (יכולות להיות שטוחות) עם הידיים והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות – בתוכנית טורבו, למשך 12-17 דקות. טיפים / הערות ניתן להוסיף וניל. ניתן להוסיף קינמון (פחות מומלץ לבעלי סוג דם B, ולבעלי סוג דם O – לא מפרישים). אם אתם מאחסנים את העוגיות מחוץ למקרר הם יחזיקו לכשבוע. « הקודםהבא »