חומרים
- 3 כפות זרעי צ’יה
- כוס חלב שקדים (בעלי סוג דם A ו AB יכולים להשתמש גם בחלב סויה).
ראו כאן משקאות חלב מומלצים. - כף שקדיה (בעלי סוג דם A ו AB יכולים להחליפה בחמאת בוטנים – ראו כאן מומלצת) / או אגוזי מלך
- פרי
הכנה
- ערבבו פעמיים, בכל פעם דקה עד שאין גושים והצ’יה מתחילה לספוג את הנוזלים
- הניחו במקרר ללילה (כשעה עד 8 שעות).
- בבוקר הוסיפו את השקדיה או האגוזים.
- לשדרוג הטעם תוכלו להוסיף פרי מהמומלצים עבורכם כגון: פירות יער, אגס, תות.
טיפ
תוכלו להכין מראש 3-4 מנות.
הערה
מומלץ לאכול עד 3 פעמים בשבוע.