מתכון ללחם שקדים ופסיליום – ללא גלוטן אין תגובות מצרכים2 כוסות קמח שקדים5 כפות אבקת פסיליום3 ביצים1 וחצי כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח3/4 כוס מיםהכנהלערבב היטב את כל המרכיביםלשמן תבנית מאורכת ולשפוך לתוכה את הבלילה. לאפות כ 30-35 דקות על 175 מעלות.**טיפיםלהעשרת הטעם אפשר להוסיף לתערובת: כפית רוטב פסטו / זיתים ירוקים קצוצים. לפני ההכנסה לתנור לחרוץ 3 חתכים אלכסוניים. לאחר 35 דקות להוציא מהתנור, לחזור על החתכים ולהחזיר לתנור ל 5 דקות נוספות (יאפשר שחרור אדים). מומלץ לאפות בתבנית 22 ס”מ. « הקודםהבא »