עידית ברמץ – נטורופתית, הרבליסטית קלינית ומרצה
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
לחם כוסמת
ראשי » Uncategorized » לחם כוסמת

לחם כוסמת

אין תגובות

רכיבים

  • 3 כוסות כוסמת ירוקה (לא חומה).
  • כוס מים.
  • מעט שמן קוקוס
  • 1/2 כפית מלח (או יותר לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • משרים את הכוסמת במים ללילה (אם אי אפשר ניתן להסתפק בשעתיים).
  • שוטפים היטב ומסננים. מוסיפים כוס מים, שופכים למג’ימקס ומפעילים עד שמתקבל מרקם של שמנת.
  • שופכים את התערובת לכלי זכוכית ונותנים לה לנוח למשך כמה שעות.
  • מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  • מוסיפים לתערובת מלח. ניתן להוסיף גרעינים או פירות יבשים. 
  • משמנים תבנית לחם/ אינגליש קייק במעט שמן ושופכים לתוכה את התערובת.
  • אופים במשך 45-50 דקות. אם הלחם עדיין רך בפנים ניתן לכסות את התבנית ולהמשיך את האפייה.
  • מניחים ללחם להתקרר ואז ניתן לפרוס .

 

הערה:

לקבלת מרקם טעים יותר: ניתן לאפות על 250 מעלות למשך 25 דקות כשהתבנית מכוסה, להוציא את הכיסוי ולהמשיך בחום של 200 מעלות לעוד 30 דקות
(פחות מומלץ כשהלחם מכיל אגוזים או גרעינים)

« הקודם
הבא »
מאמרים אחרונים
בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם  – דצמבר 2020

בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם – דצמבר 2020

תזונה

תרגול נשימה סרעפתית – מתחילים

תרגול נשימה סרעפתית – מתחילים

בצע

כולסטרול – אויב או אוהב?

כולסטרול – אויב או אוהב?

הכולסטרול

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מרבית

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

בעלי

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה

מאמרים אחרונים
  • זרעי פשתן בשמן זית
  • חליטה מס’ 1 – סרפד, טרקסקום עלים, גליום
  • שייק פירות המחליף ארוחה – לסוג דם O (מפרישים)
  • שייק פירות המחליף ארוחה – לסוג דם B
  • כיצד לשמור על מוח בריא וזיכרון חזק?
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Design by Elementor
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס