חומרים
-חבילת אפונה קפואה מופשרת.
-חבילת ברוקולי מופשרת.
-2 בצלים קצוצים.
-2 שיני שום קצוצות.
-אופציונאלי: רבע כוס קרם קוקוס (המכיל קוקוס ומים בלבד)
-תבלינים לפי הטעם- מלח, כורכום, קארי.
הכנה
-הקפיצו את הבצל והשום במעט שמן זית עד הזהבה קלה
-הוסיפו את הברוקולי והאפונה, ערבבו והוסיפו מים שיגיעו קצת פחות מכיסוי מלא
– את התבלינים וקרם הקוקוס הוסיפו לקראת סיום ההכנה (ניתן להוסיף גם קצת בתחילה)
-לאחר שהכל התרכך הכניסו לבלנדר (אם אין מספיק מקום הכניסו את המוצקים בלבד) וטחנו למרקם חלק.
במידת הצורך שפרו את הטעמים (ע”י הוספת תבלינים וקרם קוקוס) ובשלו לעוד כ 5 דקות.