הסירו את קליפת הפירות ובשלו במים עד שיתרככו (בתחילת התוכנית יש לרככם היטב).
לאחר שהתרככו הניחו אותם להצטנן והוסיפו כמה טיפות לימון (שהפרי לא ישחיר). באם צריך המתקה הוסיפו דבש (לא אם יש קנדידה/זיהומי מעיים).
כיצד לאכול?
להתחיל בשתיית המים – > אם עובר בסדר, ניתן לאכול מהפרי.
תחילה יש לאכול בכמות קטנה , ובהדרגתיות ניתן להגדיל הכמות.
מהם הפירות המומלצים?
לסוג דם A:
תפוח, אגס, משמש, שזיף, תאנה, אננס, ענבים, אפרסק, נקטרינה.
לסוג דם B: ראה כאן את הפירות המומלצים ובחר מתוכם את המועדפים עלייך.
בהצלחה 🙂