שלב 1
אורז בסמטי . מוצרי אורז (פריכיות, אטריות, פצפוצי אורז טבעיים)
ירקות: סלק, סלרי, לימון, בצל יבש, כרוב או כרובית או ברוקולי – כל יום. ובנוסף: בטטה, גזר, שומר, שום, ג’ינג’ר טרי.
קטניות: במיה.
עלים ירוקים אורגניים: כוסברה, פטרוזיליה.
שמן זית – כל יום !! לפרוש הכמות לאורך היום. (כתית, מעולה, כבישה קרה, חומציות 0.5% ומטה)
תבלינים: מלח, כל הצהובים: כורכום, כמון, קארי, פפריקה.
תה צמחים מעלים : לימונית, נענע, מליסה, קמומיל.
שלב 2
להוסיף:
ירקות: מלפפון, קישוא, דלורית, שורש סלרי ופטרוזיליה.
קטניות: אפונה ירוקה, שעועית ירוקה.
עלים ירוקים אורגניים: שמיר, בצל ירוק, בזיליקום.
פירות: פירות יער קפואים אורגניים (שלא הגיעו מאזורים הסמוכים לצ’רנוביל), אננס,
נבטים: אלפלפא, ברוקולי.
המתקה: דבש
שלב 3
ניתן להוסיף:
ביצים – עדיף אורגניות אומגה 3.
דגים: סרדינים, קוד (מהים הצפוני), הליבוט (מהים הצפוני), בקלה-מרלן.
פירות: אגס, משמש, שזיף, בננה.
אגוזים: מלך, שקדים. לרכוש כשטעמם טרי. לא קלויים, להחזיקם בקירור.
תה: ירוק
שלב 4
ניתן להוסיף:
דגנים ללא גלוטן – קינואה, דוחן.
אגוזים: פקאן, ברזיל (עד 3 ביום) – לרכוש כשטעמם טרי. לא קלויים, להחזיקם בקירור.
שלב 5
ניתן להוסיף:
קטניות: פול, שעועית לבנה קטנה, שעועית אדומה גדולה, שעועית לימה.
דגנים: שיבולת שועל, גריסים
גבינות: עיזים
הודו.
שמנים: גהי, חמאה.
** מה שניתן – להעדיף אורגני.