עידית ברמץ – נטורופתית, הרבליסטית קלינית ומרצה
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
  • ראשי
  • אודות
  • הרצאות
  • טיפולים
  • פודקסטים
  • סרטונים
  • מאמרים
  • מידע למטופל
  • צור קשר
איך טרשת עורקים קשורה לאכילת סוכר?
ראשי » Uncategorized » איך טרשת עורקים קשורה לאכילת סוכר?

איך טרשת עורקים קשורה לאכילת סוכר?

אין תגובות

התהליך הטרשתי, הפוגע בכלי הדם שלנו, מתחיל כאשר הכולסטרול מתחמצן. הסיבה העיקרית להתחמצנותו של הכולסטרול , היא רמות גבוהות של סוכר בדם. מדוע? כאשר סוכר מתחבר ל LDL (הנשא של הכולסטרול) הוא יוצר איתו חיבור בעייתי (גליקוליזציה) והדבר גורם לכולסטרול להפוך לרגיש במידה משמעותית ביותר (פי 50) לנזקי החמצון – דבר המעודד יצירת רובד טרשתי, והיצרות של כלי הדם.

ישנם צמחים שיכולים לעזור בהפחתת הטרשת, אך הטיפול האמיתי הוא בשורש הבעיה, שהיא הפחתה של סוכרים (=פחמימות) בתזונה. במצב זה הכולסטרול, שהוא חומר חיוני לגופינו, לא יתחמצן ויסתום את כלי הדם, אלא יגיע ליעדו באיברים השונים (כגון למוח) ויוכל לבצע בהם את פעילותו החשובה.

טרשת עורקים כולסטרול סוכר פחמימות צמחים
« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

מאמרים אחרונים
בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם  – דצמבר 2020

בריאות המוח ושמירה על הזיכרון – הרצאה במסגרת עיל”ם – דצמבר 2020

תזונה

תרגול נשימה סרעפתית – 1

תרגול נשימה סרעפתית – 1

כיצד

כולסטרול – אויב או אוהב?

כולסטרול – אויב או אוהב?

הכולסטרול

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה יכול להחליף שקדי מרק? ויהיה גם בריא?

מה

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מה ההיגיון בתזונה לפי סוג דם? על קצה המזלג

מרבית

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

איזו תזונה מתאימה לבעלי סוג דם O ?- ההנחיות החשובות ביותר

בעלי

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה 3 – מהם המקורות הטובים ביותר לה בתזונתינו?

אומגה

מאמרים אחרונים
  • למה אני לא מצליח לרדת במשקל ולשרוף שומן ? וכיצד אוכל לשנות זאת? – חלק א’
  • מי סלק
  • כיצד להוסיף שורש כורכום טרי לבישולים?
  • מתכון לביצה מקושקשת עם עלי תרד או מנגולד
  • נשימת קוביה – מתקדמים
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Design by Elementor
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס